image

Om Getupdated - bli framgångsrik på nätet

Din internetsatsning ska hjälpa dig att spara pengar, tjäna mer eller kommunicera effektivare. Vi kan allt inom Internet och brinner för att göra dig framgångsrik på nätet. Getupdated är Sveriges största internetbolag. 


Vad är bäst för dig?

Hos Getupdated kan du få allt från en enskild tjänst till en långsiktig internetpartner. Tack vare bredden i vårt erbjudande kan vi erbjuda precis den kombination av tjänster som hjälper dig att lyckas med dina nätaffärer.Vi kan analysera hur effektivt din nuvarande webbplats fungerar och ge förslag på hur den kan utvecklas. Utifrån analysresultatet kan vi sedan formulera konkreta mål med din nya webbplats.

Med målen som ledstjärna utformar och producerar vi en webbplats som verkligen fungerar – som genererar intressanta leads och konverterar besökare till kunder. Getupdated kan också ta hand om marknadsföringen av din webbplats i olika digitala medier för att locka rätt besökare. 

Vi har dessutom gedigen erfarenhet av att utveckla administrativa system som förbättrar effektiviteten i företags och myndigheters interna processer.

Läs mer om Getupdated >>

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett kostnadsfritt möte.

Ring: 070-881 01 94

Våra referenser