image

Sökmotoroptimering för bättre sökmotorresultat
- om SEOCMS

Med SEOCMS, vårt egenutvecklade content management system (CMS), kan du snabbt och enkelt publicera och underhålla din webbplats. Systemet har kraftfulla funktioner för bättre sökmotorresultat vilket hjälper Er för bättre positionering på nätet.
 

Bättre sökmotorresultat

SEOCMS är ett användarvänligt publiceringsverktyg med ett kraftfullt stöd för sökmotoroptimering vilket hjälper Er för bättre positionering på nätet. Plattformen
är egneutvecklad av Getupdated i samråd med SEO experter och är ett av de främsta verktyget på marknaden för optimal sökmotoroptimering (SEO).

Enkel och smart webbpublicering

SEOCMS är ditt kompletta webbverktyg med enkla och smarta funktioner där du snabbt når dina mål med webben, vare sig du vill stärka varumärket, få ut produktinformation eller förbättra er kundvård. Med SEOCMS tar du snabbt ett affärsgrepp över webben!


Ett enkelt och webbaserat CMS

SEOCMS är mycket enkelt att lära sig hantera. Med hjälp av dra-och-släpp-teknik lägger du snabbt in innehållet på webbplatsen. En annan fördel är att vårt CMS är webbaserat vilket gör att du är inte knuten till en viss dator eller programvara. Allt du behöver är en webbläsare och internetanslutning för att skapa, publicera och underhålla din webbplats.

Professionell hemsida med unik design

Vårt CMS-verktyg ger dig en professionell webbplats både till funktion och form. Våra formgivare anpassar din webbplats utifrån ditt företags grafiska profil, målgrupp och syfte. Välj till vår fototjänst så får du högklassiga bilder tagna av vår prisbelönte fotograf. Välj mellan olika paket med stämningsbilder eller produktfotografier tagna i studiomiljö.

 

Några av funktionerna i SEOCMS

 • SEO analys - Analysera dina sidor direkt i SEOCMS för att se hur väl de är optimerade och med förslag på förbättringar.
   
 • Tagcloud - Sökoptimera flera varianter av ett enda ord. Det är en enorm skillnad på antal sökningar som görs av ett enda ord och dess varianter.

 • Överblick av all meta-information - I ett och samma gränssnitt kan du se meta-information (sidtitlar, nyckelord och sidbeskrivningar etc) för allt innehåll på webbplatsen. Här kan du även skriva in ny information och se till att innehållet blir konsekvent.

 • Flexibel RSS ping - Skapa en sida och nå ut via automatik till tusentals webbplatser. Vi kallar det flexibel RSS ping och innebär att man ”pushar” ut information från sin egna sida till andra populära webbplatser.

 • Dynamisk sitemap - Sökmotorerna gillar sitemaps, nu kan du direkt ställa in vilka sidor som skall prioriteras före andra av sökmotererna.
  Sitemap uppdateras såklart automatiskt när du förändrar menystrukturen.

 • Ompekning från tidigare system
  SEOCMS erbjuder ompekning av redan indexerade webblänkar – en ovärderlig funktion vid byte av webbplats.

 • Google Analytics - Skriv in enbart Google Analytics ID numret så hamnar den på rätt ställe i koden och Google börjar samla in statistik om hemsidan.

 • Webmastertools - Lägg till t.ex Google webmastertools på ett enkelt sätt utan att behöva koda in det i sidan. Webmastertools är mycket användbart verktyg som ger utförlig information hur bra sidan är sökoptimerad och statistik på vilka ord man ligger bra till på.

 • Layoutverktyg- Professionellt användarvänligt layoutverktyg för kreativitet utan designbegränsningar.

 • Versionshantering - Du kan när som helst återkalla en äldre version av dina sidor.

 • Tidsstyrning av sidor - Alla sidor kan tidsstyras individuellt vilet innebär att man i förväg kan ange ett datum och tid för när sidan ska publiceras.

 • Menystruktur - Webbplatsenes menystruktur är mycket lätt att administrera eftersom den påminner mycket om Utforskaren i Windows.

 • Användarhantering - Rättighetsstyrning för olika användare i administrationsgränssnittet.

 • Drag-n-drop - Dra och släpp ditt innehåll inom fördefinierade områden.

 • Bildredigering - I bildredigeringsverktyget kan man skapa kopior av bilder, skala om den till annan storlek, beskära och rotera m.m. Dessutom kan bilderna webboptimeras för kortare nedladdningstid.

 • Mediaarkiv - SEOCMS har ett inbyggt mediaarkiv som lagrar alla filer som ska användas på webbplatsen. Kataloger och filer kan kategoriseras för att skapa en lättöverskådlig struktur.

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett kostnadsfritt möte.

Ring: 070-881 01 94

Våra referenser