image

10 skäl att välja SEOCMS webbpubliceringsverktyg

Eftersom det ofta är en process innan man kan fatta beslut om vilket webbpubliceringsverktyg man skall välja vill vi gärna hjälpa till att sammanfatta vårt CMS i tio grundläggande och viktiga punkter.

/UserUploadImages/img/client_meeting.jpg

1. Enkel, snabb och effektiv webbpublicering

Vi har lyssnat på våra kunder, funderat, utvecklat och samlat alla de bästa funktionerna i vårt egenutvecklade publiceringsverktyg SEOCMS.

Med vårt webbpubliceringsverktyg SEOCMS uppdaterar du snabbt och enkelt din egen hemsida. Inga avancerade förkunskaper krävs – med hjälp av "drag-och-släpp teknik" tar du lätt kontroll över webbpublicering och uppdateringar.

2. Sökmotorvänligt

Med SEOCMS får du ett publiceringsverktyg som är sökmotorvänligt. Sökmotorerna genererar huvuddelen av besöken till en hemsida. Det är därför viktigt att hamna högt upp på sökresultaten hos de olika sökmotorerna för att ni skall synas och generera fler besök.
 

3. Flexibelt och skräddarsytt

Vi anpassar din webbsida och skräddarsyr en lösning efter just dina behov. Med SEOCMS får du en flexibel lösning som kan innefatta allt från en enkel sida, professionell design till mer komplicerade e-handelslösningar.
 

4. Utbildning och support

Med vårat publiceringsverktyg  ingår kostnadsfri utbildning i systemet och erfaren support. Vårt Support Team finns alltid här för att snabbt ge svar på dina frågor och hjälpa dig på bästa sätt. På vår supportsida hittar du även pedagogiska instruktionsfilmer för SEOCMS
 

5. Ständig utveckling

SEOCMSär enbart baserad på tillförlitlig och känd teknik såsom .NET och MSSQL. Vi följer den senaste webbstandarden (W3C) och säkerställer alltid så att hemsidan ser likadan ut i dom populäraste webbläsare. Flera gånger om året släpps nya versioner av systemet. Allt för att ge våra kunder den senaste teknologin och bästa tänkbara funktionalitet. Som abonnemangskund ingår uppdateringarna utan extra kostnad vilket alltid garanterar tillgänglighet av den senaste teknologin.
 

6. Kostnadseffektivt

Med SEOCMS kommer du snabbt igång med att publicera och uppdatera din hemsida. Du styr själv över innehållet och kan själv enkelt ändra det närhelst du finner behov. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att boka in externa konsulter, vilket ofta innebär onödiga kostnader och kan dra ut på tiden.
 

7. Hög säkerhet - daglig backup

Med SEOCMS kan du alltid känna dig i trygga händer. Vårt system har hög driftsäkerhet och vi gör dagliga backuper så att din information aldrig riskerar att gå förlorad.
 

8. Prisvärt till fasta priser

Med vårt webbpubliceringsverktyg betalar du endast för det du behöver. Vi erbjuder olika paketlösningar utifrån just dina behov, till fast pris.
 

9. Kvalitetsäkrat

Vi genomför kvalitetssäkring av HTML/XHTML-kod enligt W3C-standard .
Genom att följa denna webb-standard skapas bland annat förutsättningar för högre rankning i sökmotorer, bättre tillänglighet och snabbare sidvisningar.
 

10. Stabilt & beprövat

SEOCMS är utvecklat av systemtekniker och programmerare med lång erfarenhet inom olika kompetensområden och är en väl beprövad produkt som finns installerad på hundratals olika webbplatser.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett kostnadsfritt möte.

Ring: 070-881 01 94

Våra referenser