image

Trygghet & support

Vi vill ge bästa tänkbara support, därför har vi dedikerad support för våra SEOCMS kunder.

 

 

Utbildning & support

Med vårat publiceringsverktyg  ingår kostnadsfri utbildning i systemet och erfaren support. Vårt dedikerade Support Team finns alltid här för att snabbt ge svar på dina frågor och hjälpa dig på bästa sätt.  På vår supportsida finner du även pedagogiska instruktionsvideos för SEOCMS.


Framtidssäker produkt - ständig utveckling

SEOCMS är enbart baserad på tillförlitlig och känd teknik såsom .NET och MSSQL. Vi följer den senaste webbstandarden (W3C) och säkerställer alltid så att hemsidan ser likadan ut i dom populäraste webbläsare.

Det sker en ständig utveckling av produkten och flera gånger om året släpps nya versioner av systemet. Allt för att ge våra kunder den senaste teknologin och bästa tänkbara funktionalitet. Som abonnemangskund ingår uppdateringarna utan extra kostnad vilket alltid garanterar tillgänglighet av den senaste teknologin.


Bra kännedom om produkten

Eftersom produkten är egenutvecklad så är det självklart att vi har väldigt bra kännedom om produkten. Vi är inte återförsäljare, vi är inte agenter, vi ger support åt en produkt som vi har 100% koll på.


Kontakta support

Vill du komma i kontakt med vår Support så mailar du support@seocms.se eller ringer 08-410 96 203. 

Det går också bra att besöka vår onlinetjänst för support. Varje supportärende ärendehanteras så vi enkelt kan följa det över tiden, vilket ger en trygghet i att man som kund slipper upprepa sig om man återkommer om ett ärende.

Funderar du över SEOCMS support  eller har andra frågor angående systemet?
Kontakta oss gärna här! 

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett kostnadsfritt möte.

Ring: 070-881 01 94

Våra referenser