image

Vanliga frågor om SEOCMS publiceringsverktyg

 1. Vad är SEOCMS?
 2. Varför ska vi välja ett publiceringsverktyg?
 3. För vem passar ert publiceringsverktyg?
 4. Hur lång tid tar det att bygga en hemsida?
 5. Vad krävs för att komma igång?
 6. Jag kan inte programmera, kommer jag klara uppdatera vår hemsida?
 7. Behöver vi skaffa en server för vår hemsida?
 8. Vi har redan en hemsida, behöver vi då ett publiceringsverktyg?
 9. Hur lång tid tar det att lära sig uppdatera sin egen hemsida?
 10. Det finns fler publiceringsverktyg än ert, varför ska vi välja just SEOCMS?
 11. Vårt företag har ingen hemsida idag och har ännu klarat oss bra utan. Varför ska vi skaffa en hemsida överhuvudtaget?


1. Vad är SEOCMS?

A: SEOCMS är ett sökmotorvänligt publiceringsverktyg som är utvecklat av Getupdated för små och medelstora företag. Med detta verktyg uppdaterar du er hemsida på ett enkelt och effektivt sätt - oavsett förkunskaper!

2. Varför ska vi välja ett publiceringsverktyg?

A: Ni får själva full kontroll över eran webbplats och kan med ett publiceringsverktyg enkelt uppdatera och administrera er hemsida när ni vill utan att använda sig av en extern webbyrå eller konsult. Ni spar tid och pengar.

3. För vem passar ert publiceringsverktyg?

A: Små till medelstora företag, organisationer eller privatpersoner som på ett enkelt sätt vill kommunicera till sin målgrupp via internet.

4. Hur lång tid tar det att bygga en hemsida?

A: Hemsidan tar ca: 4-6 veckor beroende på hur komplex designen är och vilken typ av funktionalitet man väljer.

5. Vad krävs för att komma igång?

A: Efter att Getupdated tagit fram en skräddarsydd design och integrerat den i publiceringsverktyget så får man en utbildning på 2 timmar. Efter utbildningen så är man redo att lägga in innehåll på den nya hemsidan. Verktyget är webb-baserat, vilket gör att du kan arbeta från vilken dator som helst, enda kravet är att den har en internetuppkoppling.

6. Jag kan inte programmera, kommer jag klara uppdatera vår hemsida?

A: Det krävs inte några programmeringskunskaper för att kunna uppdatera sin hemsida med vårt publiceringsverktyg. Vi har skapat ett enkelt, snabbt och flexibelt system med låg inlärningskurva.

7. Behöver vi skaffa en server för vår hemsida?

A: Nej, det behöver ni inte. Er hemsida kommer ligga på vår server som finns placerad i en av Sveriges modernaste serverhallar.

Vi har nära samarbete med flera webbhotell och andra partners som t. ex. Sveriges vänligaste webbhotell Binero och för avancerade IT-tjänster Extern IT.

8: Vi har redan en hemsida, behöver vi då ett publiceringsverktyg?

A: I många fall underlättas arbetet med hjälp av ett publiceringsverktyg då man sparar mycket tid genom att använda ett enkelt publiceringsverktyg. SEOCMS är även ett  publiceringsverktyg med möjlighet för optimal sökmotoroptimering.

9. Hur lång tid tar det att lära sig uppdatera sin egen hemsida?

A: Normalt så håller vi en utbildning på 2 timmar vilket mycket väl täcker den kunskap ni behöver för att använda verktyget till fullo.

10. Det finns fler publiceringsverktyg än ert, varför ska vi välja just SEOCMS

A: Klicka här för att se 10 skäl varför ni bör använda SEOCMS som publiceringsverktyg.

11. Vårt företag har ingen hemsida idag och har ännu klarat oss bra utan. Varför ska vi skaffa en hemsida överhuvudtaget

A: En hemsida kan ses som en ny säljkanal. Även om inte ni själva använder internet för att söka efter information om produkter, kontaktinformation, öppettider eller dylikt så gör garanterat era kunder det. Om ni inte finns på Internet riskerar ni att förlora nya potentiella kunder, men med en hemsida så kan ni nå de potentiella kunderna!

Hittade du inte svar på din fråga här ovan?

Skicka oss din fråga via vårt kontaktformulär.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett kostnadsfritt möte.

Ring: 070-881 01 94

Våra referenser